Alles voor jouw kitten, kat, poes of kater

0 reacties

Altijd even spannend, en toch altijd erg leuk. Een kat als huisdier nemen. Een huisdier dat toch anders is dan andere huisdieren en graag ook zijn eigen plan trekt. Ideaal voor mensen die toch niet zo van de knuffelhuisdieren zijn. Al komt een kat soms toch even om het hoekje kijken of heerlijke gekroeld en geaaid te worden. Een ideaal gezelschapsdier voor de rustige mensen onder ons.

Maar buiten dat een kitten, kat, poes of kater in huis neemt moet je nog wel meer objecten in huis halen.

De juiste medicatie

Ja, net zoals het inenten van kleine kindjes, moet je voor katten ook de juiste medicatie in huis halen. Want ook jouw kleine kameraad moet worden ontwormd en er moet gelet worden of er geen teken of vlooien zich vastklemmen in jouw kat. Jouw kat kan je goed beschermen met de juiste medicatie.

Super goed verzorgd

Ja heerlijk voelt dat, wanneer je katten aait en een zijdezachte vacht voelt. Dan wil je hem juist blijven aaien. Stiekem is dat eigenlijk wel een geluksmomentje. Het aaien van een super zachte kat.

Er zijn niet alleen spullen om de vacht te laten stralen. Ook zijn er verzorgingsspullen voor het gebit van jouw kat, de ogen en de oren. Zo verzorg jij jouw kat van top tot teen helemaal goed. Zorg er ook altijd voor dat jouw kat in een schone omgeving leeft, dat is voor het dier een stuk prettiger en houdt hij, of zij, zichzelf ook beter schoon.

Nou kan het ook weleens voorkomen dat jouw kat last heeft van allergie├źn. Laat eerst de dierenarts goed nakijken waar jouw kat allergisch voor is. Zo kan jij hier makkelijker op inspelen en kan je vanuit daar de juiste maatregelen nemen. Zoals eventueel een bepaalde stof uit huis te halen of de juiste medicatie aan te schaffen.

Get him on the throne

En misschien wel het leukste van allemaal, een leuke mand uitkiezen voor jouw kat. Want stiekem wordt het jouw prins, of prinsesje, en wil jij hem helemaal tot in de puntjes verwennen. Dus je schaft een leuke krabpaal aan, een kattenbak voor zijn behoeftes en een heerlijke troon waar hij in kan gaan liggen om een koninklijk slaapje te doen. Want uiteindelijk stamt jouw kat, heel ver weg, af van de koning van de jungle. Dus af en toe mag jij hem zeker weten verwennen.

  

Gesponsorde links

  • Alles voor jouw kitten, kat, poes of kater

    door op 27 mei 2019 - 0 Reacties

    Altijd even spannend, en toch altijd erg leuk. Een kat als huisdier nemen. Een huisdier dat toch anders is dan andere huisdieren en graag ook zijn eigen plan trekt. Ideaal voor mensen die toch niet zo van de knuffelhuisdieren zijn. Al komt een kat soms toch even om het hoekje kijken of heerlijke gekroeld en […]

    Facebook vrienden