Kat verkopen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je huisdier wil verkopen. Je kan bijvoorbeeld een nestje gehad hebben of om welke reden dan ook niet meer voor je poes kan zorgen. Je kat verkopen is dan de enige optie. 

Gratis plaatsen van een kat verkopen advertentie

Op veel websites is het plaatsen van een advertentie best duur, bij ons is een standaard plaatsing helemaal gratis. Deze wordt tevens doorgeplaatst naar onze social media account waardoor je bericht nog meer bereik krijgt. De website krijgt dagelijks honderden bezoekers, daar zit vast wel een geïnteresseerde tussen. Deze kan rechtstreeks contact opnemen door gebruik te maken van een formulier maar het toevoegen van je telefoonnummer of e-mailadres is ook mogelijk. Dit laten wij helemaal vrij.
kat verkopen

Een volledige advertentie

Wil je veel reacties op je plaatsing dan is het verstandig deze zo volledig mogelijk in te vullen. Dit kan je doen door een uitgebreide beschrijving van de kittens te schrijven maar ook door meerdere foto’s toe te voegen. Begin met het kiezen van juiste rubriek. Alle laatste plaatsingen worden automatisch op de homepagina geplaatst maar na een aantal nieuwe advertenties zal jouw bericht enkel zichtbaar zijn in de categorie en via de zoekfunctie. De meeste bezoekers van kittens-tekoop.nl zijn op zoek naar jonge katjes. Na het kiezen van de juiste categorie krijg je verschillende verplichte velden om in te vullen. Wij vinden dit essentiële informatie bij het verkopen van je kat. Bijvoorbeeld of je een particulier of fokker bent. Daarna mag je een mooie aantrekkelijke titel bedenken. Hou het kort en bondig en probeer zo goed mogelijk je diertje te beschrijven. Na een mooie beschrijving kan je daarna aangeven waar je woont. Voor sommige mensen is het van belang dat ze niet te ver hoeven te reizen. Anderen vinden dit juist weer geen probleem. Voor onze bezoekers is het mogelijk te filteren op plaats. Vul deze gegevens dus goed in om verwarring te voorkomen. Als koper wil je graag zeker weten dat er goed gezorgd is voor je nieuwe diertje. Vul daarom in of de inentingen en ontwormen als gebeurd is. Ook is de leeftijd van belang, vooral of het dier ouder is dan 7 weken.

 

Facebook